RETEAUA DE ZIARE LOCALE MEDIAPRO:
BÃNÃÞEANUL
BIHOREANUL
CLUJEANUL
HUNEDOREANUL
IEªEANUL
SIBIANUL

Ştiri din oraşul tău. Imediat ce se īntāmplă
 

Grimus, la "Batalia mondiala a formatiilor"

aparut: 05 Octombrie 2007

Rockerii de la Grimus au castigat joi seara finala nationala a concursului de muzica live "The Global Battle of the Bands" si vor reprezenta Romania la finala care va avea loc la Londra, in luna decembrie

Articol de:  Narcisa CHIOREAN  

FOTO: ANDREEA VANTU (C)

Trupa clujeana de rock Grimus (foto) a castigat, joi seara, finala nationala a concursului de muzica live "The Global Battle of the Bands" (Batalia mondiala a formatiilor, GBOB), care a avut loc in clubul Diesel. Baietii vor reprezenta Romania la marea finala a acestei competitii, care va avea loc la Londra, intre 4 si 6 decembrie, unde vor primi si un trofeu special de bronz "Best new band 2007".

"Suntem foarte bucurosi pentru acest succes. Pentru noi a fost o surpriza, desi toate trupele care au participat au fost foarte bune", a explicat pentru Clujeanul. ro Cristian, unul dintre membri trupei Grimus.

Pe locul II s-a clasat o alta formatie clujeana, Altar, iar locul al treilea a fost ocupat de rockerii de la Deka Dens din Bucuresti. Acestia au primit din partea organizatorilor premii, constand in mai multe produse muzicale. S-au oferit si premii speciale din partea juriului, constand tot in produse muzicale, trupelor Prometeu (Brezoi) si Les elephants bizarres (Bucuresti).

Acest articol a fost citit de 2001 ori
Alte articole din categoria Astazi in CLUJEANUL Cotidian
Click here to find out more!
Selecteaza data:

 

COPYRIGHT © 2003-2006 PubliMedia International SA

Site realizat de Arxia

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti